Szabályzat

1.) HIRDETÉSFELADÁS

A hasznalt-mobil.hu - továbbiakban, mint szolgáltató - lehetőséget biztosít ingyenes apróhirdetések elhelyezésére. mind az apróhirdetést elhelyező, mind az apróhirdetéseket olvasó felhasználók érdekében az alábbi szabályokkal nem összeférő hirdetést feladókat igyekszünk kiszűrni. ennek megfelelően a közízlést-, szerzői jogokat sértő, gyűlöletet vagy előítéleteket szító, rágalmazó, illetve más üzleti vagy erkölcsi jó hírét bemocskoló tartalmú hirdetések azonnali törlésre kerülhetnek.

Az apróhirdetés feladásának fontosabb szabályai:

Egy regisztrációval feladható hirdetések maximális száma magánhirdetés esetén négy (4), üzleti előfizetés esetén 50 (50) darab.

A hirdetésfeladás csak érvényes e-mail címmel vagy telefonszámmal lehetséges.

Egy hirdetésen belül maximum egy (1) darab, vagy több azonos típusú termék szerepelhet.

Az oldalon csak és kizárólag mobiltelefon készülék és tartozékai hirdetés helyezhető el !

Két azonos hirdetés nem szerepelhet az oldalon.az azonos hirdetéseket töröljük, folyamatos szabályszegés esetén a regisztrációt inaktiváljuk.

Nagy számú hirdetés elhelyezésére magánszemélyek részére nincs lehetőség, arra kizárólag csak szerződéses partnereink jogosultak. bővebb információ kérése: info@hasznalt-mobil.hu

Apróhirdetés módosítása és törlése csak a regisztrált felhasználóknak és szerződéses partnereinknek lehetséges

2.) FELELŐSSÉG

A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség. a szolgáltató (IG Ingatlan) jogosult a felhasználók által elhelyezett tartalmat bármikor törölni illetve a szolgáltatást szüneteltetni, vagy megszüntetni. a fentiekből adódó esetleges károkért, illetve a felhasználó által harmadik félnek okozott kárért a szolgáltató semminemű felelősséget nem tud vállalni. bűncselekmény esetén a szolgáltató minden tőle telhető segítséget megad az eljáró illetékes hatóságoknak. szolgáltató arra törekszik, hogy a szolgáltatást folyamatosan, a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásból eredő károkért felelősséget nem vállal.

3.) ADATVÉDELEM

Szolgáltató a regisztráció, hirdetésfeladás, valamint a használat során közölt adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény személyes adatok védelmére vonatkozó rendelkezései alapján kezeli. szolgáltató kijelenti, hogy tiszteletben tartja a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó minden adatot, tényt és információt, azokat bizalmasan kezeli és kizárólag szolgáltatásai fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. az adatokat a szolgáltató harmadik félnek nem adja ki.

A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.